2012 m. liepos 3 d., antradienis

Mini albumas






Na štai ir rodausi daugiau nei savaitę o gal net visas dvi gamintą albumuką. oi kiek daug dar man mokytis ir studijuoti reikia kas ir kaip, bet stengiausi iš paskutiniųjų sukurti kuo gražesnį ir mielesnį albumą nei pirktinis. Tai dovana mažyliui kuris gyvena už jūrų marių ir jo mamytė džiaugiasi gavusi tokią dovanėlę.
Zuikutis taip pat mano siūtas ir tai priedas prie albumo.
Ir visi lapai iš arčiau:


















Labai lauksiu jūsų komentarų ir pastabų, kad galėčiau tobulėti.
Ačiū už išsakytas nuomones

3 komentarai:

  1. Eik tu sau!!!!!!! Jau kai zandikaulis atvipo, tai zinok nebeuzsidaro!!!! Nerealu! Tikrai tikrai! Jau taip viskas iki isprotejimo tobulai viena spalvos gama sudetinta, kad net zinok "skauda". Bet cia ta gera prasme. Labai labai grazu, zinok dabar va ir as is taves galesiu pasimokyt. Saunuole, ne kitaip! Einu dar pavarvinsiu seile ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labutis. Cia ir vel as. Pabudau, ir pirma mintis apie tavo albuma, tai vel atbegau pasigeret. Dabar studijuoju visas detales - na tiesiog super jos parinktos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va susinervijau kad rašiau rašiau ir dingo žinutė, pailsėjau ir vėl grįžau.
      AČIŪ Laurut už tokius šiltus žodžius, labai miela girdėti iš tavęs tokius būtent įvertinimus, nes tavo darbai pasakiški ir verčiantys pasitempti. ir be galo esu dėkinga kad užsuki ir nepagaili laiko parašyti, tokie žodžiai pakylėjo lyg ant sparnų ačiū dar kartelį

      Panaikinti