2012 m. vasario 12 d., sekmadienis

Whitney Houston.....

48-erių popmuzikos dainininkė Whitney Houston mirė šeštadienį. Skelbiama, kad atlikėja mirė 15.55 val. vietos laiku (1.55 val. Lietuvos laiku) viešbučio „Beverly Hilton“ kambaryje. 2012 m. vasario 11 d.

2012 m. vasario 7 d., antradienis

Dėkliukas pasams

viena iš kalėdinių Sels dizaino mergyčių "eglutė", siuvinėta ant 28ct ewo "Ice Blue", 5DMC spalvytės, Hill Mill karoliukai derinau pati nes reikiamų neturėjau, Dizainerės dovanota sagutė "žvaigždutė" :kiss: Rasaulės dovanota sagutė "širdelė" :kiss: Renačiau dovanota medžegytė - žalia su taškiukais :kiss: Laujaus dovanota medžiagytė - šviesiai mėlyna :kiss: nėrinukas ir juostelė surišimui, šį surišimo būdą nusižiūrėjau nuo Rugsėjės labai jau knietėjo išmėginti, nežinau ar viską dariau kaip jos darbelyje bet man patiko :kiss: na štai ir gimė dėkliukas pasams




2012 m. vasario 1 d., trečiadienis

Dėžutė rankdarbiams

Sels dizainas "Halloween girl" siuvinėta ant 28ct ewo tik va spalvos pavadinimo nepamenu. siuvinėta DMC siūliukais, spalvos perrinktos mano pačios, ir liko tik 7. papuošimui naudota dekoratyvinė juostelė, nėrinukas ir pakabutis, dėžė dengta lietuvišku linu, o vidui išklijuota dar veltinukas.
 o va taip turėjo atrodyti originaliom spalvytėm